chrome firefox opera safari iexplorer

Київрада збільшила вдвічі фінансування столичного зоопарку

06 січня 2012 о 11:00

Київрада збільшила фінансування розвитку столичного зоопарку вдвічі — до 12,5 мільйона на 2012 рік. Гроші витратять на технічне переоснащення павільйонів “Острів звірів”, “Пташник”, реконструкцію лев’ятника та будівництво літніх експозиційних вольєрів. Про це повідомляє газета «Хрещатик» із посиланням на голову постійної комісії Київради з питань екологічної політики Дениса Москаля.

У першому варіанті проекту Програми соціально-економічного розвитку на Київський зоопарк передбачалося спрямувати 6,5 мільйона гривень. Але вже після бюджетних слухань ця сума зросла удвічі.

“В ході доопрацювання проекту Програми соціально-економічного розвитку на 2012-ий рік були враховані мої пропозиції щодо збільшення фінансування реконструкції зоопарку майже на 6 мільйонів гривень. Нам необхідно вкладати кошти у розвиток звіринця, щоб не доводилося червоніти перед європейцями за його стан”, — заявив Д.Москаль.

Виділені кошти витратять на технічне переоснащення павільйонів “Острів звірів”, “Пташник”, реконструкцію лев’ятника під павільйон для утримання дрібних хижаків та будівництво літніх вольєрів для експозицій.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути