chrome firefox opera safari iexplorer

Цьогоріч бажаючих виступити на Євробаченні у шість разів менше ніж 2011-го

23 січня 2012 о 10:51

Перший етап — термін подачі заявок на участь у національному відборі на Євробачення-2012 закінчується 23 січня.

Цього року заявок надійшло чи не в шість разів менше, ніж у минулому, стверджує заступник гендиректора Першого національного Валід Арфуш, пише Сегодня.

Деякі артисти, які ще місяць тому прагнули взяти участь в конкурсі, зараз менш категоричні.

Так, Володимир Ткаченко, якого продюсує Олена Мозгова, досі не дійшов до НТКУ зі своєю заявкою Переможниця фестивалю Crimea Music Fest Злата Огневич, яка, за чутками, збиралася брати участь, теж поки в роздумах. Немає в списку кандидатів і епатажної групи Quest Pistols.

Хлопці на шпильках — група Kazaky — всупереч чуткам, теж заявку не подали. Зате в списку кандидатів з'явилася співачка Ольга Полякова, яка чотири місяці тому народила доньку. Є також «фабрикант» Матіас, Василь Бондарчук і Макс Барських.

До речі, за словами Арфуша, переможцеві нацвідбору слід готувати для участі в єврошоу не менш ніж 500 тис.дол. (цього року всі витрати знову лягають на плечі самого виконавця).

23 січня члени журі оберуть для фіналу 19 кращих виконавців, а фінал відбору відбудеться 10 лютого. Нагадаємо, «Євробачення-2012» відбудеться в травні в Баку. Заявки на участь у конкурсі вже подали 43 країни.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути