chrome firefox opera safari iexplorer

«Укрпошта» оголосила конкурс на найкращу українську марку

17 січня 2012 о 12:34

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» оголошує конкурс на кращу українську поштову марку 2011 року. Учасникам конкурсу необхідно визначити три найкращі марки України, уведені в обіг у 2011 році. Про це УНН повідомили в прес-службі «Укрпошти».

Учасники конкурсу мають надіслати до УДППЗ «Укрпошта» листи з пропозиціями щодо трьох поштових марок (блоків, малих аркушів), які, на їхню думку, можуть посісти І, ІІ та ІІІ місця.

Конкурс триватиме до 16 березня 2012 року.

Журі конкурсу до 26 березня 2012 року розгляне надіслані пропозиції та визначить марки, що посядуть І, ІІ та ІІІ місця, а також трьох учасників конкурсу (шляхом жеребкування), які віддали свої голоси за марки-переможниці. Вони та автори українських марок-переможниць 2011 року отримають цінні подарунки від «Укрпошти».

Нагородження переможців конкурсу відбудеться до 2 квітня 2012 року за умови надання ними всіх необхідних відомостей (ПІБ (повністю); рід занять, вік (за бажанням), контактний номер телефону).

Нагадаємо, у грудні 2011 року були введені в обіг марки, на яких зображено переможців акції «7 природних чудес України».

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути