chrome firefox opera safari iexplorer

Відсьогодні квитки на потяг в Україні можна купити за 90 днів

26 січня 2012 о 10:36

З 26 січня цього року з метою поліпшення обслуговування пасажирів на Південно-Західній залізниці збільшено термін резервування місць в поїздах до 90 діб. Про це повідомляє прес-служба Південно-Західній залізниці.

Пасажири мають можливість викупити місця на пасажирські поїзди далекого прямування. За дев'яносто днів можна буде придбати квитки на такі маршрути: № 92/91 Львів — Київ — Львів, № 106/105 Одеса — Київ — Одеса, № 79/80 Дніпропетровськ — Київ — Дніпропетровськ, № 37/38 Донецьк — Київ — Донецьк , № 12/11 Київ — Сімферополь — Київ.

Квитки можна придбати в касах попереднього продажу і на залізничних вокзалах Південно-Західної магістралі.

Як повідомляли Ukranews, в грудні 2011 Колесніков заявив, що «Укрзалізниця» готує реформу продажів залізничних квитків. Навесні цього року планують перейти від чинної системи, коли квитки продаються за 45 днів до від'їзду, до системи, схожої на принцип продажу авіаційних квитків.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути