chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ попереджає про «особливий режим» руху на дорогах під час візиту президента

22 лютого 2012 о 14:34

У Дніпропетровську 24 лютого очікують Президента України Віктора Януковича у зв'язку зі святкуванням 80-річчя Дніпропетровської області.

Як повідомило джерело в обладміністрації, очікується, що Президент відкриє Льодову арену, проведе нараду з керівниками області з питань дебюрократизації дозвільних процедур та реалізації в регіоні спільного з Microsoft проекту Електронний регіон.

Обласне управління Державтоінспекції попереджає про те, що у зв'язку з візитом Глави держави дорожній рух на території Дніпропетровська та області буде здійснюватися в особливому режимі, і нагадує водіям про правила дорожнього руху у випадках наближення автомобілів, обладнаних спецсигналами.

«Шановні учасники дорожнього руху! Державтоінспекція нагадує, що при наближенні транспортного засобу з ввімкненою світловою та звуковою сигналізацією водії усіх транспортних засобів, незалежно від напрямку їх руху, згідно з п.3.2. Правил дорожнього руху України, зобов'язані дати дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд для цього автомобіля і колони транспортних засобів, що супроводжує його. При цьому категорично забороняється здійснювати обгін і випередження, а також рухатися зі швидкістю колони суміжними смугами або займати в ній місце», — йдеться в повідомленні ДАІ.

Між тим, за словами очевидців, навколо Льодової арени до приїзду Януковича вже почали готувати територію — робочі косами скошують торішню траву, що виглядає з-під снігу.

Також, незважаючи на снігопад і ожеледицю, комунальні служби латають дорогу, видуваючи з ям воду і засипаючи їх сумішшю щебеню та бітуму, яку утрамбовують мінікатком.

ЗМІ зазначають, що, згідно з правилами проїзду особи, зокрема, Президента країни, ямковість на дорогах повинна бути ліквідована.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути