chrome firefox opera safari iexplorer

Кличко спростував повідомлення про завершення кар’єри

24 лютого 2012 о 21:18

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко спростовує інформацію, поширену в ЗМІ, про завершення ним спортивної кар`єри.

Про це В.Кличко заявив у коментарі УНІАН, пояснивши, що його слова просто перекрутили.

Він звернув увагу на те, що сказав, що “готовий у будь-який момент повісити боксерські рукавички на цвях”, а не що закінчив кар`єру в боксі.

“Як тільки я вирішу закінчити спортивну кар`єру, я зберу окрему прес-конференцію й заявлю про це офіційно”, — сказав В.Кличко.

Як повідомлялося, сьогодні на сайті «1+1» з`явилася інформація, що в інтерв`ю “ТСН-Особливе” Віталій Кличко признався, що бій із Дереком Чисорою був останнім у професійній кар`єрі й що він завершує спортивну кар`єру.

Нагадаємо, раніше після бою з Чісорою що в інтернеті з'явилась інформація про те, що Віталій Кличко планує завершити кар'єру., мовляв, він написав про це у Твітері. Однак ще тоді боксер спростував цю інформацію.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Спорт в Україні

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути