chrome firefox opera safari iexplorer

Скандал у київському «Динамо»

15 лютого 2012 о 11:33

В інтернеті з'явився аудіозапис, у якому Олександр Алієв критикує тренера київського «Динамо» Юрія Сьоміна  і називає ситуацію в команді балаганом.

Сам Олександр Алієв заявив, що жорстоко розправиться з тими, хто виклав цей аудіозапис в інтернет.

Нагадаємо, що запис було зроблено під час перерви товариського матчу «Динамо» — «Спартак» (2:0) 12-го лютого, який транслювався в режимі онлайн. На записі голос, схожий на голос Олександра Алієва, досить жорстко висловлюється про роботу якоїсь людини. Знову ж таки, за припущеннями, — це наставник київської команди Юрій Сьомін. Хоча його ім'я та прізвище ні разу не згадуються.

Натомість, керманич столичної команди Сьомін не хоче слухати аудіозапис, у якому Олександр Алієв критикує російського фахівця.

«Я вперше про це чую. Я не хочу про це говорити. І не хочу це коментувати. Мене це питання абсолютно не хвилює.

Навіть не буду прослуховувати аудіозапис. Є футбол. Футбол визначає все. Можна що завгодно говорити. А визначає все футбольне поле — коли людина виходить, як вона грає. Будемо дивитися на футбольне поле. А хто що говорить, мене не цікавить», — сказав Юрій Павлович у коментарі газеті Сегодня.

За матеріалами «24.ua»

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути