chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові пройде Тиждень доступного спорту

24 лютого 2012 о 10:36

У Львові з 12 по 18 березня триватиме Тиждень доступного спорту, який організовує «Самопоміч». Кожен охочий зможе відвідати безкоштовне заняття у найбільших фітнес-клубах Львова і спробувати себе у аеробіці, танцях, йозі, пілатесі та у тренажерному залі.

Для цього слід телефонувати на гарячу лінію «Самопомочі» за тел. 297-55-00 і отримати абонемент для занять у спортивних клубах міста, інформує прес-служба організації.

«З приходом весни багато з нас хочуть спробувати щось нове – спорт, здорове харчування, танці, нові проекти чи щось творче. Часто нам не вистачає ще одного кроку до своєї мети. «Самопоміч» пропонує львів’янам допомогу – Тиждень доступного спорту. Це час, коли ви, ваші рідні та друзі зможуть спробувати різі види тренувань і зробити свій вибір. І це – безкоштовно», — розповіла керівник «Самопомочі» Наталя Міхнова.

«Ми вдячні клубам, які зголосилися взяти участь в Тижні доступного спорту, адже це дає льв’янам доступ до більшої кількості видів тренувань. Запрошуємо усіх спробувати себе», — розповів координатор Тижня доступного спорту Олексій Кучеренко.

Участь у акції приймають клуби «Ківі-фітнес», «Фіт-кьорвс»,  «Фітнес-форевер»,  спортивно-оздоровчий центр «Vita-sana», Львівська обласна федерація шейпінгу.

Метою цього заходу є популяризація здорового способу життя серед мешканців міста.

З 2011 року «Самопоміч» проводить кампанію з промоції здорового способу життя. Щотижня у  школах проводиться дві акції «Яскравий день» та акція «День здоров’я» у дошкільних закладах Львова. Кульмінацією є Ярмарок спорту, який восени цього року проводитиметься втретє із залученням зірок спорту. Також в рамках програми проводяться навчання для керівників спортивних федерацій, де вони можуть навчитись як влаштовувати масові заходи і популяризувати свій вид спорту серед мешканців міста.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути