chrome firefox opera safari iexplorer

У продаж надійшли поштові марки зі стадіонами Євро-2012

21 лютого 2012 о 14:30

Поштові марки із зображенням стадіонів футбольного Євро-2012 – вже у продажу, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

«Тільки-но марки надійшли у продаж, одразу черга вишикувалася. Окрім марок у продаж надійшли також поштові набори, присвячені Євро-2012, – конверти із зображенням стадіонів міст-господарів із вкладеними у них аркушами паперу також із зображеннями арен. Їхня вартість – 70 копійок», — повідомив керівник прес-центру Укрпошти Костянтин Голишев.

Фото ukraine2012.gov.ua

За словами керівника прес-центру Укрпошти, мінімальна вартість одного аркуша з марками (14 шт з однаковим зображенням) становить 125 грн 10 коп. Ціна збільшується, якщо покупець замовляє розмістити на одному аркуші марки з різними зображеннями.

За словами Костянтина Голишева, до кінця футбольного турніру Євро-2012, Укрпошта планує випустити ще 5 колекцій марок, присвячених чемпіонату.

Спільний випуск «Україна-Польща» вийде у березні. Зображення, які будуть в наступних колекціях, Укрпошта поки що тримає в таємниці.

Нагадаємо, за проектом «Власна марка» з 20 лютого 2012 року ввели в обіг персоніфіковані поштові марки із зображеннями чотирьох стадіонів чемпіонату Євро-2012 — НСК «Олімпійський», ОСК «Металіст», «Донбас Арена» та «Арена Львів». Ці марки мають купон, призначений для друкування сюжетів на замовлення громадян або організацій.

В одному аркуші по 14 марок та по стільки ж купонів для друку зображення. Тираж кожної марки – 99 тис. 988 примірників. Кожен маркований аркуш захищений – має мікрошрифт. Марки – багатоколірні, спосіб друку – офсет.

Повну колекцію марок дивіться тут.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути