chrome firefox opera safari iexplorer

До Євро-2012 в Україні з'являться спеціальні художні марки

25 травня 2012 о 11:41

«Укрпошта» у понеділок, 28 червня, презентує у чотирьох містах-господарях ЄВРО-2012 нові випуски художніх поштових марок, присвячені футбольному чемпіонату. Про це УНН повідомили в інформаційному центрі «Україна-2012».

"28 травня 2012 року вводяться в обіг зчіпка з 4-х марок «Міста-господарі УЄФА Євро 2012» — «Львів», «Київ», «Харків», «Донецьк» та зчіпка з 4-х марок «Футбольні арени УЄФА Євро 2012» — "Львів. «Арена Львів», "Київ "НСК «Олімпійський», "Харків. ОСК «Металіст», «Донецьк. „Донбас Арена“», — зазначається в повідомленні.

Церемонія урочистого спецпогашення марок розпочнеться одночасно у Києві, Львові, Харкові та Донецьку (28 травня об 11.00) за участі керівників УДППЗ «Укрпошта» та представників влади.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути