chrome firefox opera safari iexplorer

Українські стадіони протестують до Євро

16 лютого 2012 о 11:15

На початку березня на українських стадіонах проведуть тестові події у рамках підготовки до ЄВРО-2012. Про це під час прес-конференції повідомив заступник керівника місцевого організаційного комітету ЄВРО-2012 Іван Федоренко, передає кореспондент УНН.

«У березні починається друга частина чемпіонату України з футболу і ми плануємо на кожному зі стадіонів провести тестові події. Ми запрошуємо представників поліції та представників Федерації футболу, які братимуть участь у фінальній частині ЄВРО-2012, на ці тестові події, щоб ви розуміли, як буде працювати наша команда на стадіонах», — сказав І.Федоренко.

За його словами, у Польщі також будуть проводитися тестові події на футбольних стадіонах, коли розпочнеться футбольний чемпіонат.

Нагадаємо, Чемпіонат Європи з футболу проходитиме з 8 червня по 1 липня 2012 року в Україні та Польщі. В Україні турнір прийматимуть чотири міста: Київ, Донецьк, Львів і Харків. Право провести Фінал Чемпіонату Європи затверджено за київським НСК «Олімпійський».

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути