chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться «Алея мистецтв»

17 лютого 2012 о 10:36

В рамках VI Міжнародної туристичної виставки-ярмарки «Алушта — Золоті ворота Південного берега Криму» відбудеться презентація проекту «Алея мистецтв». Про це УНН повідомляє Курортно-інформаційний центр АРК.

Як повідомив керуючий справами виконкому Алуштинської міської ради Віктор Фрадкін, концепція «Алеї мистецтв» буде побудована на історії розвитку міста і приморській тематиці. Алея з'явиться в Приморському парку.

«У нас в парку є широка пішохідна зона. За проектом задумано, на цій алеї розмістити близько 15 скульптур, скульптурних композицій різних напрямків і з різних матеріалів. Це дерево, камінь, метал, живі квіткові композиції та інші матеріали», — розповів В.Фрадкін.

Однією з композицій стане альтанка для молодят і закоханих. За його словами на даний момент міська влада шукає партнерів для реалізації проекту. У планах відкрити «Алею мистецтв» до Дня міста, який відбудеться 30 травня.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути