chrome firefox opera safari iexplorer

Держтелерадіо вимагає від телекомпаній пропагувати соцініціативи Януковича

23 березня 2012 о 00:12

Держкомітет телебачення і радіомовлення підтвердив, що вимагає від державних телекомпаній пропагувати соціальні ініціативи Президента Януковича.

Як повідомляє «Українська правда», про це йдеться у відповіді на запит «Про доступ до публічної інформації».

У спеціальному листі голова Державного комітету Олександр Курдінович звернувся до керівників "терміново створити (або адаптувати існуючі формати теле-і радіопрограм) і запустити в ефір з 15 березня 2012 спеціальні лінійки програм за участю представників органів місцевої влади, відомих фахівців та експертів, які будуть присвячені роз'ясненню та обговоренню соціальних ініціатив президента В.Ф. Януковича ".

Крім цього, в листі вимагається від державних телерадіокомпаній «ввести вихід в ефір зазначених програм періодичністю не менше двох разів на тиждень».

Також Курдинович попросив інформувати «про результати проведеної роботи».

Як повідомлялося, 7 березня Янукович заявив, що з 1 червня і до кінця 2012 року має бути проведена часткова компенсація за знеціненими вкладами Ощадбанку СРСР.

Тоді ж Янукович заявив про те, що в рамках програми іпотечного кредитування з травня розпочнеться надання іпотечних кредитів терміном на 10-15 років під 2-3% річних.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути