chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні Володимир Кличко битиметься з Мормеком

03 березня 2012 о 10:30

Сьогодні, 3 березня, у Дюссельдорфі на «ESPRIT arena» відбудеться поєдинок Володимир Кличка та Жан-Марка Мормека.

Боксери змагатимуться за титули чемпіона світу за версіями WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі (понад 90,7 кг). Про це повідомляє офіційний сайт братів Кличко, повідомляє УНН .

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, а також американського журналу «The Ring» Володимир Кличко проведе захист своїх чемпіонських титулів проти Жан-Марк Мормека на Esprit Arena в Дюсельдорфі, Німеччина.

В Україні цей поєдинок покаже телеканал Інтер. Заявлений початок трансляції - о 22:15. Але сам бій Кличка і Мормека, нагадаємо, розпочнеться не раніше 23:30 за Києвом.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути