chrome firefox opera safari iexplorer

У Донецьку з’явились зупинка у вигляді футбольних воріт

22 березня 2012 о 09:22
У Донецьку з’явились зупинки-ворота. Фото

Трамвайна зупинка у вигляді футбольних воріт з'явилася на днях в Донецьку.

Місце для установки павільйону-воріт (на трамвайній зупинці «Проспект Титова») вибрано не випадково: недалеко від стадіону «Донбас Арена» і готелю «Шахтар Плаза», пише Остров.

Павільйон є надійною конструкцію з металу і пластика, в якій можна сховатися від дощу. У павільйоні встановлено 10 зручних крісел з відкидними сидіннями, а розміри «воріт» точно відповідають розмірам стандартних футбольних воріт.

«Це оригінали крісел, які встановлені на стадіоні »Донбас Арена". Точно на таких же кріслах сидять уболівальники на матчах ", — відзначили у ФК «Шахтар» (ініціатор появи конструкції)

При цьому уточнили, що в Донецьку встановлено поки один такий павільйон. Якщо він сподобається жителям, «Шахтар» буде готовий встановити аналогічні павільйони на інших зупинках.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути