chrome firefox opera safari iexplorer

У продажу на матчі Євро залишилося лише 5% квитків

05 березня 2012 о 15:10

На матчі Євро-2012 в Україні вже залишилося лише 5-10% невикуплених квитків. Про це розповів директор турніру Маркіян Лубківський. «Ми очікуємо на великий ажіотаж.

Підтвердження цьому – динаміка продажу квитків. Наші стадіони вже сьогодні заповнені на 90-95%», — зазначив Лубківський. За словами Лубківського, до України приїдуть не лише вболівальники з квитками, але й без них. Тому очікується багато гостей турніру.

«Жеребкування розпорядилось так, що команди, які традиційно приїжджають у супроводі багаточисельної армії вболівальників – Німеччина, Нідерланди, Швеція, Англія – будуть грати в Україні. Тому недостачі спілкування у нас не буде. Приїдуть гості з різних кутків світу, заявки на квитки надійшли з 206 країн і територій», – додав керівник місцевого оргкомітету. Зазначимо, що 3 березня завершився термін подачі заявок на квитки на матчі Євро-2012 за національною квотою Федерації футболу України. Загалом, є ще кілька способів отримати заповітні тікети.

Зокрема, через платформу перепродажу, яка буде діяти до 10 квітня. Окрім цього, у березні на офіційному сайті УЄФА може бути оголошений продаж квитків, які залишились невикупленими за квотами федерацій.

Джерело: ТСН
Розділи: Туристичні новини

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути