chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві влаштують благодійний аукціон з продажу квитків на фінал Євро-2012

21 червня 2012 о 00:32

Українська громада Києва звертається до депутатів Київради та чиновників КМДА, які отримали безкоштовні квитки на фінал футбольного чемпіонату «Євро-2012», продати ці квитки з аукціону, а виручені кошти перерахувати на рахунок дитячої лікарні «Охматдит».

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України передав Держагентству-розпоряднику коштів Евро-2012 200 000 тис. бюджетних гривень, передбачених в 2012 році на будівництво лікувально-діагностичного комплексу дитячої лікарні «Охматдит».

Натомість, кожен з 120 депутатів Київради та чиновники КМДА отримали безкоштовні квитки на матч групового етапу Євро-2012 між збірними України та Швеції, а також на фінал чемпіонату Європи.

«Закликаємо чиновників КМДА та депутатів Київради передати зазначені квитки Українській громаді Києва для продажу на аукціоні, а людей, які хотіли б стати благодійниками купити ці квитки, адже вони підуть на таку благородну справу як допомога хворим дітям. Ми в свою чергу обіцяємо публічність та прозорість аукціону і відзвітуємо за перераховані кошти на рахунок лікарні», — запевнила куратор проекту, голова секретаріату Спілки національно-патріотичних об’єднань громадян «Українська громада Києва» Людмила Байло.

Українська громада Києва звертається до засоби масової інформації максимально підтримати цю акцію інформаційно, що спонукатиме депутатів продати отримані безкоштовно квитки, а меценатів витратити гроші на користь лікарні.

Перерахувати кошти учасники акції зможуть на рахунок: НДСЛ «Охматдит»

ЄДРПОУ 01994089
р/р 31251277220858 ГУ ДКСУ в м. Києві
МФО 820019
Призначення платежу: Благодіний внесок для потреб лікарні. Без ПДВ.

Додаткову інформацію Ви можете отримати: моб. (097) 917 81 81, e-mail: lbaylo@ukr.net

Куратор проекту - голова секретаріату Української громади Києва Людмила Байло

Розділи: Суспільство