chrome firefox opera safari iexplorer

Відтепер в Україні оперативно реагуватимуть на конфлікти за участю ЗМІ

06 березня 2012 о 11:00

У рамках програми «Відкрита розмова» почав працювати міжвідомчий комітет з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ. Комітет створено при Міжвідомчій робочій групі з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. Про це УНН повідомили в прес-службі Глави держави.

Як заявила Прес-секретар Президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи Дарія Чепак, рішення започаткувати роботу такого комітету прийнято у зв’язку з нагальною потребою у швидкій реакції на повідомлення про випадки порушення прав журналістів в Україні, оперативному вивченні ситуації тощо.

«Потреба в комітеті, який працюватиме на постійній основі, виникла давно. Міжвідомча робоча група на своїх щомісячних засіданнях розглядає найбільш резонансні справи, які потребують широкого публічного обговорення. Але поряд із ними у журналістів часто виникають поточні проблемні питання, які необхідно вирішувати у робочому порядку», — зазначила Дарія Чепак.

До складу міжвідомчого комітету реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ входять представники всіх відомств та організацій, які працюють в рамках Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути