chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» сподівається на справедливість

11 квітня 2012 о 08:56

Київське «Динамо» подало протест на другу жовту картку, показану Денису Гармашу у матчі «Шахтар» — «Динамо». Про це повідомив президент «Динамо» Ігор Суркіс.

«Ми подали протест на другу жовту картку, показану Денису, що призвела до його вилучення. В принципі, для нас Гармаш не є втратою, оскільки є гідні хлопці, здатні замінити його, але повинна восторжествувати справедливість, адже людині ні за що придумана жовта картка!», — заявив Суркіс.

«Якщо б йому показали друге попередження в ігровому епізоді, тоді ми б розуміли, за що його покарано, і розбирали порушення під мікроскопом, оцінювали, чи „тягнуло“ воно на жовту картку, чи ні. Але, в такому разі, чому не був попереджений Срна спочатку за порушення проти Гусєва в першому таймі, а потім за удар ліктем в обличчя Ярмоленка, Кучер за те, що схопив Гармаша за футболку в епізоді, що призвів до травми Дениса, Фернандіньо, який тримав двома руками в штрафному Бетао... Проте, зрозумійте, ці питання не в моїй компетенції. Можливо, арбітр потрапив в „запару“, або виявився недостатньої кваліфікації, щоб судити такі матчі. Значить треба вчитися, брати уроки, а в даний момент чесно зізнатися, що він такі матчі не може відсудити, і, перш за все, психологічно», — підсумував Ігор Михайлович.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути