chrome firefox opera safari iexplorer

Київ і Донецьк – лідери за кількістю квартирних крадіжок

05 квітня 2012 о 14:01

Від початку нинішнього року в Україні зафіксовано 3 тис. 803 крадіжки. Найбільше таких злочинів правоохоронці зареєстрували в Києві, Донецьку, Харкові та Автономній республіці Крим.

Про це на пресс-конференції в УНН повідомив начальник Управління зі зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

За його словами, 1583 особам уже висунуто звинувачення. Крім того, В.Поліщук повідомив, що останнім часом збільшилася кількість крадіжок, скоєних раніше судимими громадянами.

«Якщо торік такі вчинки скоїли 921 раніше засуджених, то цього року – уже 1254 особи, що вже відповідали перед законом», – зазначив він і повідомив, що серед позитивних моментів є зменшення кількості квартирних крадіжок у кількох регіонах України.

«Цей вид злочинності знизився: у Рівненській області, Івано-Франківській, Херсонській та Хмельницькій областях», – повідомив В.Поліщук. Однак високоми залишаються ці показники у містах-мільйонерах, зокрема в Києві та Донецьку.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути