chrome firefox opera safari iexplorer

На Майдані Незалежності влаштують пробіжку і виставку карикатур

18 квітня 2012 о 16:38

21 квітня з 9.00 до 22.00 на Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик відбуватиметься Всеукраїнська спортивна акція «Олімпійський день – 2012».

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови КМДА.

Організатори обіцяють цікаву і насичену програму заходів. Якщо стан здоров’я не дозволяє охочим взяти участь у легкоатлетичних забігах, то буде можливість долучитись до численних конкурсів і вікторин.

Так на гостей чекатимуть: конкурс графіті, виставка карикатур, розминка з олімпійцями, конкурс на кращий олімпійський малюнок на асфальті, веселі конкурси від аніматорів та розіграші олімпійський призів.

Активними учасниками свята стануть і уславлені спортсмени-олімпійці, які готові будуть дати автограф та сфотографуватися з кожним бажаючим.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути