chrome firefox opera safari iexplorer

Тепло до України повернеться в четвер

09 квітня 2012 о 12:41

Підвищення температури в Україні можна очікувати з 12 квітня. Про це на брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, передає кореспондент УНН.

«Сьогодні на правобережній Україні очікуються опади – мокрий сніг і дощ. Температура на Заході становитиме 3-8 тепла, на Сході – 12-17. У Центральних областях України очікуються середні показники температури», – сказав М.Кульбіда.

За його словами, для середньостатистичних показників квітнева погода, яка зберігається протягом останніх днів, є аномально холодною. 10-11 квітня зниження температур можна очікувати на Сході – від 0 до 3 градусів морозу. Але вже наступного дня потеплішає.

«З 12 по 20 квітня температура загалом зростатиме. Спочатку буде десь 6-11 градусів тепла, 13 квітня 13-18 тепла, а 18-19 квітня потеплішає до 19-24 градусів. Тобто, в Україну повертається потепління», – зазначив він.

За словами М.Кульбіди, опадів у цей період буде не багато, лише 16-18 квітня по всій території України йтимуть інтенсивні дощі.

Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути