chrome firefox opera safari iexplorer

У столичному зоопарку знову загинула унікальна тварина

25 квітня 2012 о 09:05

У Київському зоопарку помер олень. Про чергову смерть інкогніто повідомив ТСН один із працівників столичного звіринцю.

Начебто, ввечері одного із плямистих оленів, накритого рядном, вивозили на тачці з вольєра. Київський зоопарк ризикує стати просто парком.

Щоб дійти до живності доводиться пройти спочатку повз купу порожніх вольєрів. Із парнокопитних журналістам вдалося знайти тільки коней, зубрів, лам та оленів.

Документ про кількість тварин, які мають бути в зоопарку, свідчить про те, що плямистих оленів на кінець 2011-го було шестеро. Про смерть одного було вже давно відомо. Про те, де дівся п'ятий — ніхто не пояснює.

Дирекція чергову втрату коментувати відмовилася. Загибель тварин шкодить репутації зоопарку, заявили у прес-службі. А винними в частій жалобі в зоосаду керівництво зробило журналістів. Вони, мовляв, розповідають про тваринний мор, люди туди не йдуть, квитки не купують, і їсти тваринам немає за що.

Не дивлячись на те, що народження тварин, яке іміджу не шкодить, також знаходить висвітлення в сюжетах ТСН, сувора статистика залишається непохитною: лише за минулий рік тут загинуло понад десять тварин. А за останні місяці — ще троє.

Нещастя столичного звіринцю вже обросли легендами. Кажуть що тварини мруть бо крадуть гроші виділені на їжу, а замість відбірних гілочок для оленів привозять гілки з-під Чорнобиля.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути