chrome firefox opera safari iexplorer

Залізничні квитки на час свят вже всі розкуплено

12 квітня 2012 о 09:00

Залізничні квитки на час свят вже всі розкуплено, повідомляє ТСН. 

Хоча до кінця цього тижня, напевне, ще можна придбати бокові плацкартні місця на незручні потяги – що відбувають зранку або прибувають після півночі. Та й то – на непопулярні напрямки.

Дізнатися, скільки додаткових поїздів запустили залізничники, у них самих неможливо. Вкотре у касах на свята зникають усі залізничні квитки і з'являються чомусь у перекупників втридорога.

На жаль, «Укрзалізниця» цю сумну ситуацію не коментує.

Сайт залізниці, який вона рекламує як зручний спосіб придбати квиток, наразі не допомагає — виповзає напис про перевантаженість. У касах стає відомо, що на святковий період (а це цілий місяць до середини травня) квитків немає майже на жодну з дат.

Засмучені люди повідомляють, що білетів не було вже декілька днів тому і це — після повідомлення про додаткові потяги. Оскільки перекупники вже знають ТСН в обличчя, то залишилося лише звернутися до туристичних агенцій.

Проблема з квитками є і там, місця навіть біля туалету стають вдвічі дорожчими. Там запропонували бічне верхнє місце у плацкарті, ціна якого склала звичайні 89 гривень. Однак вартість доставки складає 60 гривень, плюс 25 гривень — комісія з одного квитка. Самому забрати такий квиток в агенції не можна.

«Ми не бронюємо квитки, ми можемо тільки вам його доставити», — повідомили телефоном.

 

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути