chrome firefox opera safari iexplorer

Дніпровські схили віддали під забудову

15 травня 2012 о 09:15

Тимчасова контрольна комісія Київради з вивчення ситуації, що склалася навколо забудови Паркової дороги, заявляє про наміри різних компаній збудувати 14 об'єктів на дніпровських схилах у Києві.

Про це повідомив депутат Київради  Олександр Бригинець.

За словами депутата, на сьогодні 14 компаніям видані містобудівні умови і обмеження забудови на Праковій дорозі.

Зокрема, компанії «Амадеус Ко» надана земділянка 2,183 га на Парковій дорозі під будівництво об`єкта транспортної та інженерної інфраструктури (вертолітного майданчика) з граничною забудовою ділянки у 40%. Гранична висота будівлі не визначена, і, згідно з рішенням, визначиться «технологічною необхідністю обумовленою завданням на розміщення інженерно-транспортного комплексу».

Kомпанії ТОВ «Астера-С» надана земділянка на Парковій дорозі, 6-10 під будівництво готельно-адміністративно-розважального комплексу з наземним і підземним паркінгами.

ДУСі отримала земділянку на Парковій дорозі, 3-5-7 під експлуатацію та обслуговування нежитлових приміщень, компанія «Атіка» отримала ділянку на Парковій дорозі, 3 під спортивно-оздоровчий комплекс, компанія «Курені» – ділянку на Парковій дорозі, 4 під будівництво готельно-ресторанного комплексу.

КП «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» виділили ділянку на Парковій дорозі, 8-Б під будівництво будівель і споруд підприємства, Печерській райраді – для будівництва дитячого майданчика та гостьової автостоянки.

TОВ «Шевченко, Дідковський і Партнери» отримали землю підбудівництво офісно-спортивного комплексу,  ТОВ «Ведмідь» – під будівництво тенісного клубу, ТОВ «Альянс-Центр» – під зведення ресторану.

Дочірня компанія НАК «Нафтогаз» отримала землю на Парковій дорозі, 3/5,7 під адміністративно-офісний будинок, компанія "Курені" – ділянку на Парковій дорозі, 4 під реконструкцію ресторану та гостьової автостоянки, ТОВ «Гранд Буд» – на Парковій дорозі, 4 під будівництво готельно-розважального комплексу з підземним паркінгом, компанії «Профіль» – на Парковій дорозі, 16 під реконструкцію існуючого ресторанного комплексу.

У березні Бригинець повідомляв, що на Дніпровських схилах між стадіоном «Динамо» і вертолітним майданчиком планується побудувати дві багатоповерхівки.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути