chrome firefox opera safari iexplorer

До Києва їде Кубок Анрі Делоне

08 травня 2012 о 10:31

У п'ятницю, 11 травня головний трофей Євро-2012 — Кубок Анрі Делоне, -  прибуде в Україну. А точніше у столицю – Київ, звідки і стартує українська частина трофі-туру «Зустрічай кубок».

Протягом вихідних з 10:00 до 20:00 трофей буде виставлений на загальний огляд на Майдані Незалежності. Святкова церемонія прибуття кубку до Києва розпочнеться у п'ятницю о 14:00 у колонній залі КМДА. Опісля, о 15:15, відбудеться вуличний парад, що прямуватиме Хрещатиком до Майдану Незалежності.

Там кожен бажаючий матиме можливість сфотографуватися з трофеєм. А вже о 19:00 для всіх, хто прийде привітати прибуття кубку до України, на Майдані Незалежності заспівають СКАЙ, Крихітка, ТНМК, Гайтана і ВВ. Крім того, на шанувальників футболу чекають різні розважальні заходи, демонстрація найяскравіших моментів з історії чемпіонатів Європи, матчі на міні-полях, конкурси та багато іншого. У конкурсах буде розіграно кілька квитків на матчі Євро-2012. Зазначається, що у разі сприятливої погоди, поруч із Кубком Анрі Делоне ввечері 12 і 13 травня стоятиме 35-метрова повітряна куля у формі трофея. Після Києва Трофі-тур вирушить до Івано-Франківська, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Львова, а завершиться турне 26 травня на березі Чорного моря в Одесі. Нагадаємо, що кубок вже здійснив подорож польськими містами.

Програма Трофі-туру в Україні:

11-13 травня — Київ, Майдан Незалежності

14 травня — Івано-Франківськ, Площа Перемоги

15-17 травня — Харків, Площа Свободи

18-20 травня — Донецьк, Площа Леніна

21 травня — Дніпропетровськ, фонтан «Кульбаба»

23-25 травня — Львів, проспект Свободи

26 травня — Одеса, Думська площа

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути