chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в українських школах пролунає останній дзвінок

25 травня 2012 о 11:34

Сьогодні, 25 травня, в загальноосвітніх навчальних закладах України відбудеться свято Останнього дзвінка для учнів 1-8 та 10 класів.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

У зв'язку з проведенням в Україні фінальної частини європейського футбольного чемпіонату Євро-2012, навчальний рік 2011/12 в усіх без винятку навчальних закладах країни завершується 25 травня.

Нагадаємо, для учнів одинадцятих класів останній дзвоник пролунав ще 3 травня.

У зв'язку з проведенням Євро-2012 в Україні було змінено терміни завершення навчання в школах, держатестації і проходження незалежного тестування. Останній день занять в одинадцятих класах був 3 травня, в дев'ятих класах — 11 травня, учні усіх інших класів навчалися до 25 травня.

З 14 травня до 7 червня по всій країні проводиться зовнішнє незалежне тестування. Абітурієнт має право складати тести не більш ніж з 4 предметів.

Розділи: Новини освіти

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути