chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві влаштують квест на підтримку Євро

10 травня 2012 о 07:51

12 травня з 11.30 до 14.00 у столиці відбудеться безкоштовний пішохідний квест на підтримку Євро-2012.

На учасників чекають логічні завдання, спортивні змагання, а також веселі пригоди, повідомляє ІЦ «Україна-2012».

Кожен, хто візьме участь, гарантовано потрапить на фінальний матч Шкільного кубку Євро-2012 та відвідає концерт популярного виконавця Arash та інших зірок естради. На переможців квесту чекають також спеціальні призи від організаторів.

У квесті можуть взяти участь всі охочі, сформувавши команди від 2 до 5 осіб. Щоб взяти участь у заході, необхідно надіслати заявку на електронну адресу footquest2012@gmail.com, де вказати наступні дані: ПІБ капітана команди, дата народження, назва команди, контактний телефон.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути