chrome firefox opera safari iexplorer

Екскурсійний ретро-поїзд курсуватиме двічі на день

20 червня 2012 о 15:03

Південно-Західна залізниця прийняла рішення про те, що екскурсійний ретро-поїзд курсуватиме двічі на день, через великий попит.

Про це повідомили у прес-службі залізниці.

«Все більшої популярності набуває екскурсійна подорож ретро-поїзда, який водить потужний паравоз Київським залізничним кільцем. На сьогодні екскурсією скористалися понад 1200 подорожан. Вивчивши попит на цю послугу залізничники Південно-Західної магістралі прийняли рішення – впровадити цю послугу двічі на день», — йдеться у повідомленні.

Отже, з 21 червня до кінця літа ретро-паровоз Підвенно-Західної залізниці курсуватиме двічі на день. А саме з першої платформи Київського залізничного вокзалу екскурсійний поїзд відправлятиметься о 11 год. 32 хв. та о 14 год. 31 хв.

Оглядова подорож залізничним кільцем здійснюється впродовж майже двох годин та супроводжується цікавими розповідями про історію та сьогодення Південно-Західної магістралі.

Для іноземних гостей за допомогою волонтерів здійснюється переклад англійською мовою.

Джерело: УНН
Розділи: Туристичні новини

23 жовтня

Інші дати
Народився Пилип Козицький
(1893, с. Летичівка, Черкаська область – 1960) – український композитор, музикознавець, педагог, громадський діяч. Один з організаторів і керівників Музичного товариства імені Миколи Леонтовича.
Ой одна я, одна, Як билиночка в полі, Та не дав мені бог Ані щастя, ні долі. Тілько дав мені бог Красу – карії очі, Та й ті виплакала В самотині дівочій. (слова Тараса Шевченка, музика Пилипа Козицького)
Розгорнути