chrome firefox opera safari iexplorer

«Крихітка» презентувала свій новий сингл в ефірі футбольного шоу

26 червня 2012 о 17:05

Гурт «Крихітка» презентував свій новий сингл в ефірі футбольного шоу. Про це «Рідній країні» повідомили у прес-службі гурту.

Пісня вперше прозвучала у ефірі шоу «Великий футбол» і має назву «Хлопчик для серцебиття».

«Ми все ще віримо в існування україномовної поп-музики, і реакція концертної аудиторії на цю пісню нас приємно дивує — схоже, нам вдалось створити справді танцювальний трек, — говорять артисти. — У нас є дві версії — повна, що виконується повноцінним живим складом і електро, для невеликих майданчиків і ефірів, сподіваємось записати обидві і представити широкому загалу».

Наразі гурт «Крихітка» перебуває у літньому турі містами України зі спеціальною електро-програмою. В рамках туру «Крихітка» вже відвідала Дніпропетровськ, Харків, Одесу та Запоріжжя.

Довідка

Київська група «Крихітка» була заснована в Києві у 2007 році, як проект колишніх учасників «Крихітки Цахес» Саші Кольцовой (Каші Сальцовой) и Миколи Матковського.

Дискографія: альбом «Рецепт» 2009. Сингли: «Щось на зразок», «Монета», «Спорт», «ВМНК» «Ало-але».

«Рідна країна»

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути