chrome firefox opera safari iexplorer

Столичну фан-зону продовжать до Бессарабської площі

18 червня 2012 о 14:47

Київська влада заявила про рішення продовжити територію фан-зони до Бессарабської площі.

Про це повідомив сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

За його словами, збільшення київської фан-зони викликане її високою популярністю як серед киян, гостей з усієї країни, так і серед іноземних туристів, які продовжують прибувати до столиці України.

«У день першого матчу Україна — Швеція фан-зону відвідало понад 100 тисяч уболівальників, а під час трансляції гри між збірними України та Франції на Хрещатику було зафіксовано понад 140 тисяч відвідувачів. Це перевершило всі очікування і міста, і навіть УЄФА. І саме цей факт говорить про те, що наша фан-зона цікава і комфортна для відвідувачів, її робота правильно організована і кожен день вона приваблює все більше відвідувачів», — заявив Попов.

У мерії наголосили: щоб фан-зона була ще більш комфортною для кожного і зрозумілою для іноземних гостей — тут працює 320 київських волонтерів, які володіють іноземними мовами і готові у будь-який момент допомогти вболівальнику і надати необхідну інформацію.

Режим роботи фан-зони змінено, і тепер вона працює довше.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути