chrome firefox opera safari iexplorer

Під Києвом відкрили першу фан-зону до Євро-2012

02 серпня 2011 о 11:09

Україна активно готується до Євро-2012. Окрім стадіонів, готелів та доріг організація континентального форуму вимагає і ще одного будівництва — приймаюча сторона має облаштувати фан-зони. Першу з них вже презентували поблизу Києва.

Фан-зона, в якій серед інших планують розмістити і спонсорів УЄФА, з'явилася поблизу села Підгірці, що під Києвом, і за рік до Євро вже почала функціонувати.

Під час чемпіонату на тридцяти гектарах землі можна буде розмістити близько п'ятдесяти тисяч людей на день. Причому, буде запропоновано кілька варіантів — від апартаментів до проживання в кемпінгу.

Фан-зона у Підгірцях унікальна передусім тим, що вболівальникам буде чим зайнятися між переглядами матчів улюбленої команди — тут вже функціонує басейн, будуть тенісні корти, спортивні кафе. Організовуватимуть і екскурсії Київщиною, що, на думку організаторів, допоможе розкрити потенціал регіону, як туристичного краю.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути