chrome firefox opera safari iexplorer

Вхід в київську фан-зону Євро-2012 буде платним п'ять днів

28 травня 2012 о 21:27

У Києві в дні матчів Євро-2012 вхід в офіційну фан-зону буде безкоштовним, платним буде пропуск протягом п'яти нематчевих днів. Про це повідомляє інфоцентр Україна-2012.

Вхід в фан-зону вільний в усі дні, крім нематчевих — 20, 25, 26, 29, 30 червня. У дні вільні від матчів на майданчику будуть проходити концерти. Ціна за вхід буде близько 150 грн.

У столичній фан-зоні 20 травні дасть концерт Ніно Катамадзе, а 26 травня виступить учасник групи «Black Eyed Peas» DJ Taboo.

Нагадаємо, в Києві у понеділок, 28 травня, розпочали спорудження офіційної фан-зони Євро-2012. Рух по Хрещатику перекрито, приступили до установки торгових павільйонів. Урочисто відкриють фан-зону 7 червня.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути