chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві з'явиться «Центр захисту тварин»

14 червня 2012 о 13:17

На вулиці Автопарковій у Дарницькому районі міста побудують «Центр захисту тварин». Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов з метою вирішення питання щодо регулювання чисельності безпритульних тварин гуманним методом.

Замовником проектування та будівництва «Центру захисту тварин» визначено комунальне підприємство «Притулок для тварин». Зазначене КП в установленому порядку забезпечить оформлення права користування земельною ділянкою та визначить підрядну організацію для виконання робіт.

Нагадаємо, що у квітні поточного року депутати Київради підтримали проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП «Притулок для тварин» для будівництва та експлуатації Центру на вул. Автопарковій.

Раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак зазначав, що будівництво «Центру захисту тварин» забезпечить збільшення місць для утримання безпритульних тварин на території міста і дасть змогу киянам обирати собі домашніх улюбленців.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути