chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра у Львові — «євровихідний»: з маршрутів знімуть 65 автобусів

12 червня 2012 о 13:50

13 червня – день матчу у Львові між збірними Данії і Португалії – вихідний. У Львові «євровихідний» день – тільки середа. Оскільки два інші матчі припадають на суботу та неділю.

У зв’язку з проведенням футбольного матчу та закриттям вулиці Стрийської для проїзду приватного транспорту, Львівська міська рада закликає мешканців не планувати поїздок на приватному транспорті.

Окрім того, 13 червня у Львові з маршрутів для обслуговування фанів будуть зняті 65 автобусів, ще 10 одиниць буде застосовано резервних.
Про це на прес-конференції повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

На зауваження ZIKу про те, що 9 червня, у день матчу, попри вихідний на зупинках скупчилося багато людей, які чекали на громадський транспорт якого не було, Білоус зауважив: «Маршрути зняті не були. Були зняті лише автобуси з цих маршрутів. Бо звідкіля ми їх інакше візьмемо. Автобуси 3А повністю перейшли в шатл – бас, бо це його маршрут. З 7 маршруту знято було чотири одиниці, з 54 здається було знято до 5 одиниць».

«3А з обіду суботи змінив не маршрут, але свою зупинку, з площі Галицької на площу Петрушевича, але 4А та 5А, на жаль, цього не змінили. Завтра, із самого ранку, ми переносимо їхню зупинку також на площу Петрушевича. Тому що відвідувачі Львова плутають. Вони бачать великі автобуси на площі Галицькій великі автобуси і думають, що вони їдуть до стадіону. Вони не дивляться на номера, для них достатньо, що це великий автобус», – пояснив Андрій Білоус.

Окрім цього у ZIK надходили скарги, що в суботу, 9 червня, перед матчем автобуси 3А не заїжджали на свою кінцеву зупинку «Кінг Крос», і десятки людей безрезультатно стояли в очікуванні.

Нагадаємо, ZIK писав, що у Львові щоб довезти вболівальників на стадіон, зняли з маршрутів міські автобуси.

Для мешканців Львова залишилися лише малогабаритні маршрутки, які, відповідно до нової транспортної схеми Львова, їздять по хордових маршрутах, лише там, де незначний потік пасажирів.

На автобусних зупинках, попри вихідний день, скупчилося багато людей, які чекають на громадський транспорт.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути