chrome firefox opera safari iexplorer

Через спеку у Києві заборонили рух вантажівок у денний час

09 липня 2012 о 11:42

Виконуючий обов`язки голови, заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак підписав розпорядження про обмеження руху великовагового автомобільного транспорту вулицями столиці у зв`язку з високою температурою повітря.

Текст відповідного розпорядження розміщений на офіційному сайті КМДА.

Зокрема, з 10.00 до 22.00 за температури повітря вище 28 градусів запроваджується заборона руху всіма вулицями міста великовагового транспорту (понад 24 тонни) і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Заступник голови КМДА доручив комунальному підприємству «Київдорсервіс» встановити відповідні дорожні знаки та інформаційні щити.

Таке рішення ухвалено з метою запобігання руйнування дорожнього покриття на вулично-шляховій мережі міста.

Джерело: УНІАН Київ
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути