chrome firefox opera safari iexplorer

Іноземці ігнорують українські курорти

12 липня 2012 о 12:14

75% відпочивальників у Криму — це громадяни України, заявив міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв.

За його словами, за останні 2 роки популярність кримського півострова зросла тільки у вітчизняного туриста, пише «Коментарі».

«В основному до нас їде туристичний потік саме вітчизняний. Тобто, Крим виправдовує звання національного українського курорту, і 75% людей, які до нас приїхали — це туристи саме з України. Цього року сюди прибуло вже 2,1 млн туристів — на 10% більше ніж у 2011 році, і на 15% більше, ніж в 2010», — сказав Лієв. Чиновник також зазначив, що нинішній сезон йде в порівнянні з минулим і позаминулим роком значно краще.

Варто зазначити, що неофіційні дані по відпочивальниках у Криму абсолютно протилежні тим, що озвучує влада.

Так, за підрахунками бізнесменів, на початок липня до Криму приїхало лише 30% туристів від минулорічної кількості.

Джерело: ТСН
Розділи: Туристичні новини

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути