chrome firefox opera safari iexplorer

Лише десятьох іноземців не пустили до України на час Євро-2012

27 липня 2012 о 14:06

Близько 10 іноземцям було відмовлено у перетині державного кордону України під час «Євро-2012».

Про це 27 липня на прес-конференції повідомив в. о. начальника Львівського прикордонного загону Олександр Крилов.

«Ми відмовляли деяким іноземцям у перетині кордону, коли у них не було підтверджуючих документів, що вони їдуть саме на «Євро-2012». Якщо іноземці не мали квитків, бронювання, інших підтверджуючих документів, ми відмовляли їм у перетині кордону», – повідомив Крилов.

За його словами, спеціальним рішенням вищого керівництва Державної прикордонної служби дозволявся в’їзд в Україну іноземцям, у яких були відсутні паспортні документи. Більшість із них були представниками країн ЄС. Їх пропускали по ідентифікаційних картках, за якими вони рухаються у межах Євросоюзу.

«Окрім того, багато іноземців їхали на трейлерах, які були у прокаті. Відповідно до законодавства, вони мали рухатися через смугу червоного коридору. Однак, керівництво митниці прийняло рішення і ці іноземці не оформлялися як суб’єкти ЗЕД. Митниця пішла на спрощення і пропускала їх зеленим коридором», – додав Крилов.

Джерело: ZIK
Розділи: Туристичні новини

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути