chrome firefox opera safari iexplorer

На Прикарпатті відбудеться міжнародний фольклорно-етнографічний фестиваль

20 липня 2012 о 16:11

У неділю, 22 липня, на Прикарпатті відбудеться 13 Міжнародний фольклорно-етнографічний фестиваль «Коломийка» в с.Королівка.

У програмі: святкові богослужіння у церквах міста Коломиї та району; зустріч учасників, гостей і делегацій фестивалю; відкриття містечка майстрів народної творчості та фольклорно-музичного подвір’я «Гостинна Коломийщина». Про це сьогодні, 20 липня, IA ZIK повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Урочисте відкриття фестивалю заплановане на 11.00. Учасників фольклорно-етнографічного фестивалю «Коломийка» привітають народний артист України Богдан Сташків, заслужені артисти України Алла Кобилянська, Михайло Попелюк, Микола Савчук, гурт «Дзвони» та дует «Писанка».

Мистецько-конкурсна програма буде за участю колективів з Канади, Румунії, Росії, Білорусі, Молдови та представників областей України.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути