chrome firefox opera safari iexplorer

Оголошено фотоконкурс "Руки Майстрів, що творять дива... "

23 липня 2012 о 08:28

Центр Української Культури та Мистецтва оголошує про початок конкурсу «Руки Майстрів, що творять дива...», головним призом якого буде двотижнева персональна виставка в одній з найкращих галерей України!

Фотограф – не лише ловець натхненних миттєвостей Життя, а й Психолог, Художник, творець Прекрасного…Як і кожен митець, закоханий у свою справу, Фотограф потребує істинного визнання свого Таланту.

Часом ключем до успіху є Одна фоторобота, що поєднує в собі натхнення фотографа, професійну наполегливість, експресію моменту.

Центр Української Культури та Мистецтва запрошує кожного небайдужого Фотомитця зробити крок до Успіху, взявши участь у фотоконкурсі «Руки майстрів, що творять дива», який відбудеться з 19 листопада по 1 грудня 2012 року.

Чому саме «Руки майстрів», чому «Дива»? Адже в невтомних руках Майстра, зайнятого роботою, поєднується минуле та майбутнє, працьовита буденність та споконвічна традиція. Ці руки заслуговують на щиру Подяку та захоплення, як і праця Фотографа.

Для того, щоб долучитись до фотоконкурсу, Вам потрібно:
— Надіслати одну художню фотографію, головним акцентом якої є Руки Майстра за роботою.
Фоторобота повинна показати глядачеві глибину зафіксованої миті, емоцію та натхнення Майстра, його почуття, тривоги та надії;
— Створити короткий опис фотографії в двох-трьох реченнях, який допоможе глядачеві зрозуміти, чому саме Ці Руки були обрані Вами.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОНКУРС НА САЙТІ
www.dolesko.com

Розділи: Конкурси

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути