chrome firefox opera safari iexplorer

Розрекламований владою безкоштовний Wi-Fi у центрі Києва працює незаконно

24 липня 2012 о 15:22

На точки Wi-Fi на Хрещатику, широко розрекламовані столичною владою, відсутні дозвільні документи для надання послуг на постійній основі.

Про це заявив начальник Українського державного центру радіочастот Павло Слободянюк, повідомляє "proIT".

«КМДА одержувала тимчасові дозволи на місяць під час проведення чемпіонату Євро-2012. Зараз термін їх дії минув. Послуга безкоштовна, але й закон ніхто не скасовував. І щоб нікому не нашкодити, ми разом із Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та адміністрацією приймемо рішення, яким чином експлуатувати Wi-Fi», — сказав Слободянюк.

Він додав, що швидше за все, провайдеру доведеться звернутися в Укрдержцентр радіочастот і одержати дозволи на використання радіочастот для технологічних потреб.

«Їхнє оформлення – це копійчані суми», — сказав Слободянюк.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути