chrome firefox opera safari iexplorer

В центрі Києва заборонено паркування на 11 вулицях. Список

12 грудня 2012 о 09:47

У Києві через надзвичайну ситуацію з 12 грудня тимчасово заборонено паркування на 11 вулицях. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«У зв’язку із введеною надзвичайною ситуацією регіонального порядку вирішено повністю заборонити в центральній частині Києва паркування легкового або іншого автотранспорту на період дії надзвичайної ситуації», — сказано в повідомленні.

«Звертаємо увагу, що усі місця, де буде заборонено паркування, обладнають відповідними знаками», — додали у КМДА.

Так, паркування заборонено на вулицях:

— Пушкінській.
— Терещенківській.
— Б. Хмельницького від вул. Коцюбинського до вул. Володимирської.
— Басейній від вул. Шовковичної до вул. Круглоуніверситетської.
— Прорізній від вул. Володимирської до вул. Пушкінської.
— Софіївській.
— Малій Житомирській.
— Лаврській (до ресторану «Царське село»).
— бульварі Т.Шевченка
— Володимирській від вул. В. Житомирської до вул. Л. Толстого. Крім паркувального майданчика навпроти будинку № 60.
— Саксаганського.

У КМДА наголошують, що в разі порушення правила, будуть застосовані евакуатори.

«Евакуйовуватимуть автомобілі, які здійснюють стоянку з порушенням Правил дорожнього руху і суттєво перешкоджають руху та прибиранню і утриманню вулиць міста, під’їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки, вивезенню побутового сміття з прибудинкової території тощо», — сказано в повідомленні.

Відповідно до документу тимчасову роботу евакуаторів у столиці забезпечить комунальне підприємство «Київтранспарксервіс», а КК «Київавтодор» за погодженням з УДАІ та «Київтранспарксервісом» визначить місця дислокації зазначеної техніки та графік її роботи

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути