chrome firefox opera safari iexplorer

Склад Олімпійської збірної України оголосять 12 липня

05 липня 2012 о 10:24

У Києві відбулося розширене засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України. Участь в засіданні також взяли представники національних федерацій з олімпійських видів спорту.

Виконком НОК затвердив офіційний склад делегації України для участі в Іграх ХХХ Олімпіади в Лондоні. 

У зв’язку з тим, що найближчими днями повинні надійти офіційні підтвердження від міжнародних федерацій щодо виконання українськими спортсменами кваліфікаційних нормативів (синхронне плавання), а також з урахуванням проведення національних відбіркових турнірів (велоспорт маунтенбайк та академічне веслування), остаточний склад делегації буде оголошений 12 липня, інформує noc-ukr.org. 

На цей же день запланована офіційна презентація олімпійської форми та відкриття екіпіровочного центру Олімпійської збірної України.

Джерело: ZIK
Розділи: Спорт в Україні

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути