chrome firefox opera safari iexplorer

Тренера збірної України вибирають з 5 кандидатів

06 грудня 2012 о 09:34

Керівництво Федерації футболу України скоротило кількість розглянутих претендентів на пост головного тренера національної збірної до п'яти чоловік.

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт ФФУ.

«На сьогодні відібрана група з 5-ти тренерів, серед яких є й українці. Ми не будемо називати їх прізвища, спочатку проведемо необхідні консультації. Після цього мінімально звузимо кількість претендентів і почнемо переговори безпосередньо з кандидатами», — заявив президент ФФУ Анатолій Коньков.

Президент Федерації футболу також відзначив, що виконуючим обов'язки головного тренера, як і колись, залишається Олександр Заваров. Він працює в Комітеті національних збірних і виконує весь необхідний обсяг роботи, в тому числі відстежує виступи гравців збірної за свої клуби і переглядає матчі за участю можливих кандидатів у національну збірну.

Нагадаємо, збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник «жовто-синіх» Олег Блохін перейшов працювати в київське «Динамо». Вчора з'явилася інформація про те, що збірну може очолити відомий шведський спеціаліст Свен-Горан Ерікссон — на даний момент швед веде переговори з ФФУ.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути