chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні столиця проводжатиме олімпійців до Лондона

21 липня 2012 о 10:01

21 липня за участю керівництва держави та міста у столиці відбудеться офіційна церемонія проводів української збірної на ігри XXX Олімпіади. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Так, у рамках церемонії проводів спортсменів в Україні вперше відзначать День фаната. Також на Майдані Незалежності відбудеться естафета олімпійського вогню «Передай вогонь перемоги!». Крім того, у програмі – святковий концерт за участю відомих виконавців, серед яких Міла Нітіч, Віталій Козловський та гурт «Діти капітана Гранта».

Спортсмени олімпійської збірної України пройдуть урочистою ходою від Бессарабської площі до майдану Незалежності. Завершиться дійство грандіозним феєрверком.

У зв’язку із проведенням заходів у центральній частині Києва передбачається тимчасове перекриття руху транспорту. Так, 21 липня з 19:00 до 23:00 рух буде перекрито за маршрутом: Майдан Незалежності – вул. Михайлівська – вул. Володимирська – вул. Прорізна – вул. Хрещатик.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути