chrome firefox opera safari iexplorer

Телефони «гарячої лінії» для вступників не працюють

09 липня 2012 о 14:26

Сьогодні протягом дня не працюють основні телефони «гарячої лінії» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, які відкрили з метою допомоги під час вступної кампанії-2012, передає УНН.

Зокрема, при спробі дозвонитися на номер консультаційного телефону оперативного штабу з питань вступу до вищих навчальних закладів – (044) 481-32-15 — проятгом усього дня слухавку на іншому кінці дроту не брали.

Кореспондент УНН подав скаргу на урядову «гарячу лінію» з приводу недоступності номеру, але навіть після цього, за 3 години, лінія не запрацювала.

До того ж коли кореспондент намагався дозвонитися на телефон сервісу підтримки системи «Електронна подача заяв на участь в конкурсному відборі на вступ до ВНЗ України» — (044) 486-78-48 — замість гудків почув «Вибачте, але з технічних причин номер телефон тимчасово не обслуговується».

Нагадаємо, що раніше МОНмолодьспорту відзвітувало, що загалом за перший тиждень вступної кампанії-2012 на консультативний телефон Оперативного штабу зателефонувало 456 осіб.

Розділи: Новини освіти