chrome firefox opera safari iexplorer

Для абітурієнтів відкриють телефонну лінію

22 червня 2011 о 10:34

На час вступної кампанії у вищі навчальні заклади України буде працювати «гаряча» телефонна лінія для надання оперативної правової допомоги абітурієнтам. Про це заявив координатор громадської ініціативи «Студентський захист» Андрій Черних.

Про це повідомили у прес-службі Громадської ініціативи «Студентський захист».

З метою забезпечення незалежного контролю за проведенням вступної кампанії у вищі навчальні заклади України активісти громадської ініціативи «Студентський захист» будуть надавати консультації та правову допомогу вступникам до вищих навчальних закладів.

«Тільки оперативне реагування на можливі порушення під час вступної кампанії зможуть допомогти абітурієнтам отримати студентський квиток», — підкреслив Андрій Черних.

«Абітурієнти можуть цілодобово дзвонити по телефону (067) 656 99 41 та повідомляти про можливі порушення або направляти відповідну інформацію на електронну адресу:studzahust@gmail.com», – зазначили у прес-службі.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути