chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року в Україні – більше 200 тисяч абітурієнтів

05 липня 2011 о 12:28

У 2011 році в Україні нараховується близько 203 тисяч абітурієнтів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з посиланням на Український центр оцінювання якості освіти.

4 липня на персональних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання з’явилися результати тестування з географії та хімії. Таким чином, наголошують у прес-службі, відтепер абітурієнти мають усі необхідні документи, щоб взяти участь у конкурсних відборах на вступ до вищих навчальних закладів.

Український центр оцінювання якості освіти почав оприлюднення офіційних результатів зовнішнього незалежного оцінювання 20 червня. Абітурієнтам вже повідомили результати ЗНО з української мови та літератури, російської та іноземних мов, а також із математики. З 30 червня на персональних сторінках абітурієнтів розміщені результати ЗНО з історії України, біології та фізики. 3 липня сталі відомі офіційні результати з географії та хімії.

Вступна кампанія до вищих навчальних закладів в Україні триватиме до кінця липня.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути