chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року результати ЗНО повідомлятимуть лише з червня

24 квітня 2012 о 14:53

На відміну від попередніх років, Український центр оцінювання якості освіти не буде оголошувати результати тестувань відразу через кілька днів після проходження тесту.

Про це на нараді з питань організації вступної компанії 2012 року, яка відбулася 23 квітня у НУ «Львівська політехніка», повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

«Ми боїмося, що, отримавши результати першого тесту, якась частина абітурієнтів вже не прийде на наступний предмет, наприклад на українську мову і літературу. І тим самим робота зависне», – каже Л. Середяк. Нагадаємо, у попередні роки на деякі предмети ЗНО явка була досить низькою і УЦОЯО зазнав значних збитків, адже вже були надруковані зошити для тестування, організована робота пунктів тестування.

Тому результати ЗНО цього року видаватимуть лише з червня місяця. «До кінця червня всі абітурієнти матимуть результати тестів на своїх персональних сторінках і на час подання документів у приймальні комісії знатимуть їх», – пояснила Л. Середяк.

Основна сесія ЗНО буде проведена з 15 травня до 7 червня. 

З 18 червня 2012 року буде проведена додаткова сесія ЗНО для тих людей, які через поважні причини не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО.

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути