chrome firefox opera safari iexplorer

Визначено ТОП-10 «найдорожчих» професій України

31 липня 2012 о 12:21

У поточному місяці найвищі зарплати роботодавці платили, традиційно у сфері високих технологій та програмування.

Несподіваним стало те, що десятки "найдорожчих професій почали потрапляти виробничі професії, наприклад, технолог кондитерського і цукрового виробництва.

Також у ТОП-10 високих зарплат стали потрапляти кадрові працівники — директори, керівники відділу кадрів, HR-менеджери, повідомили ТСН.ua у Міжнародному кадровому порталі HeadHunter. Крім іншого, у липні серед лідерів по зарплатах були продажники і директори з продажів. Така ситуація цілком закономірна, адже сфера «продажі» — лідер серед інших сфер за кількістю вакансій впродовж тривалого періоду часу.

У цій сфері найчастіше вказують рівень зарплат (35% вакансій проти 20% у середньому по ринку), суми винагород вищі ніж в інших сферах, адже туди, як правило, уже включені можливі премії та відсотки. Найбільший же попит наразі на ринку праці на лінійних фахівців — менеджерів з продажу, фахівців по роботі з клієнтами, торгових представників. Крім лінійних фахівців, затребувані також керівники відділів продажів і директори з продажу.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути